On November 14 we participated in a meeting  between 20 architecture studios from Barcelona and 20 from Geneva at the Cultural Center Santa Monica in Barcelona. There was also lectures, exhibition and a closing act in the Mies pavilion. The event was organized by Cities Connection Project with generosity and efficiency that characterizes them. The exchange of views was very enriching. See you in February in Geneva!

El passat 14 de novembre va tenir lloc al Centre Cultural Santa Mònica de Barcelona una trobada entre 20 estudis d’arquitectura de Barcelona i 20 de Ginebra, en la qual vam participar. Va haver-hi conferències, exposició i clausura al Pavelló Mies. L’event va ser organitzat per Cities Connection Project, amb la generositat i eficàcia que els caracteritza. L’intercanvi d’opinions va ser molt enriquidor. Ens veiem al febrer a Ginebra!

El pasado 14 de noviembre tuvo lugar en el Centro Cultural Santa Mónica de Barcelona un encuentro entre 20 estudios de arquitectura de Barcelona y 20 de Ginebra, en el cual participamos. Tuvimos también conferencias, exposición y clausura en el pabellón Mies. El evento fue organizado por Cities Connection Project, con la generosidad y eficacia que los caracteriza. El intercambio de opiniones fue muy enriquecedor. Nos vemos en febrero en Ginebra!

 


10_meetingp
Geneve 3_p

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.