VLLValor-Llimós arquitectura és una societat fundada pels arquitectes Jaume Valor i Laura Llimós, dedicada als projectes tan públics com privats. L’activitat de l’estudi s’orienta als aspectes culturals, ambientals i d’industrialització de l’arquitectura, amb obres publicades i premiades en diverses ocasions.

Jaume Valor es titula com arquitecte a Barcelona l’any 1991, on també obté el títol de doctor l’any 1998. Actualment és professor agregat del Departament de Projectes Arquitectònics a la Universitat Politècnica de Catalunya, on desenvolupa la seva activitat de docència i la recerca. És autor d’articles i conferències en publicacions especialitzades i institucions de diversos països, i ha estat jurat en concursos professionals i acadèmics. La seva afició per l’escriptura també l’ha portat a publicar narrativa.

Laura Llimós es titula com a arquitecta a Barcelona l’any 2002. Des d’aleshores ha estat directora de projectes, així com coordinadora de producció i de certificació ambiental. Paral·lelament, ha cursat estudis de comunicació audiovisual i de modelització i fabricació 3D. També ha desenvolupat projectes de narrativa augmentada, com ara llibres multimèdia interactius.

 

projectes       sobre nosaltres       docència       difusió