On January 20th was lauched the I Mostra d’Arquitectura de Barcelona, organized by the Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Jaume Valor was a member of its Jury, with Rosa Rull –architect from ADD–, Francis Rambert –director of the Institut Français d’Architecture in Paris–, Marcos Cruz –former director of the Bartlett School of Architecture in London–, and Vicente Guallart and Jaume Barnada– representing the City Council of Barcelona.
Were selected forty works from over two hundred presented, with thirteen of them mentioned that you can see on this web page. It was a chance for discuss about architecture and visit works of great quality.

El passat 20 de gener es va fer públic el veredicte del jurat de la I Mostra d’Arquitectura de Barcelona, organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, de la qual Jaume Valor va formar part juntament amb Rosa Rull –arquitecta de ADD–, Francis Rambert –director de l’Institut Français d’Architecture de París–, Marcos Cruz –ex-director de la Bartlett School of Architecture de Londres– així com Vicente Guallart i Jaume Barnada –en representació de l’Ajuntament de Barcelona–.
Van ser seleccionades una quarentena d’obres de les més de due-centes presentades, i se’n van mencionar tretze, que podeu veure en aquesta pàgina del COAC. Va ser una ocasió per debatre sobre arquitectura i visitar obres de gran qualitat.

El pasado 20 de enero se hizo público el veredicto del jurado de la I Muestra de Arquitectura de Barcelona, organizada por el Colegio de Arquitectos de Cataluña, de la que Jaume Valor formó parte junto con Rosa Rull –arquitecta de ADD–, Francis Rambert –director del Institut Français d’Architecture de París–, ex-director de la Bartlett School of Architecture de Londres–, así como Vicente Guallart y Jaume Barnada –en representación del Ayuntamiento de Barcelona–.
Fueron seleccionadas una cuarentena de obras de las más de doscientas presentadas, y se mencionaron trece, que se pueden ver en esta página del COAC. Fue una ocasión para debatir sobre arquitectura y visitar obras de gran calidad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.