EXE-MOLLERUSA-005608

IIIª Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida is held every two years, and all works executed in the province of Lleida in the period defined in the competition bases can be submitted. The Pla d’Urgell Regional Public Record Office was presented in the category of new buildings for public use, and was selected among 165 works submitted.
The building is defined as an opaque storage volume of documents suspended over a glazed and accessible volume. The work itself was completed in October 2009.

La mostra d’arquitectura de les terres de lleida té lloc cada dos anys i poden presentar-se totes les obres executades a les comarques lleidatanes en el període que defineix cada edició de la competició. L’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell va presentantar-se dins la categoria d’edificis de nova planta d’ús públic, i va ser seleccionada entre 165 obres presentades.

L’edifici es defineix com un volum opac d’emmagatzematge de documents suspès sobre un volum vidriat d’ús públic i accessible a la comarca. L’obra va finalitzar-se l’octubre de 2009.

La muestra de arquitectura de las tierras de Lleida tiene lugar cada dos años y pueden presentarse todas las obras ejecutadas en las comarcas leridanas en el periodo que define cada edición de la competición. El Archivo Comarcal del Pla d’Urgell se presentó a la categoría de edificios de nueva planta de uso público, y fue seleccionada entre 165 obras presentadas.

El edificio se define como un volumen opaco de almacenamiento de documentos suspendido sobre un volumen vidriado de uso público y accesible. La obra finalizó en octubre de 2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.