finalista a Construmat

This week can be seen within the framework of the Fair Construmat 2011 in Barcelona, a fragment of the facade of the cultural center of Roses in the Exhibitor ULMA Hormigón Polímero.

The project “Ca l’Anita-estanc de la punta” is the first public cultural facility with LEED certification in Spain. Its facade represents the mosaic that was drawn in the pavement of the old building, which was donated to the city council to construct a cultural center.

The facade of the building had to give uniformity to the entire volume, massiveness above the building entrance porch, and allow the opening of different types of window behind skin facade. At the same time would allow for different sizes of perforations combined with a very high percentage of perforation, which was very important to maintain a level of adequate lighting inside the building.

The construction system that ULMA proposed was found to be flexible enough to fulfill these requirements, and allowed to define some basic modules to optimize the runtime of the works without losing the image the facade mosaic.

Short-listed in Construmat

The product presented by ULMA  in the Fair Construmat 2011 has been short-listed in the Awards Construmat, waiting to know the winners.

You can come to see it until Saturday May 21 at the Fira de Barcelona Gran Via 2. http://www.construmat.com/

Aquesta setmana pot veure’s dins el marc del la Fira Contrumat 2011 de Barcelona, un fragment de la façana del centre cultural Ca l’Anita de Roses a l’expositor de ULMA Hormigón Polimero.

El projecte de Ca l’Anita-estanc de la punta és el primer equipament cultural públic amb Certificació LEED a Espanya. La seva façana representa el mosaic que es dibuixava en el paviment de l’antiga construcció cedida a l’ajuntament per fer-ne un equipament cultural.

La façana de l´edifici havia de donar uniformitat a tot el volum, donar imatge de massivitat sobre el porxo d’accés a l´edifici, i permetre l’obertura de diferents tipologies de finestra darrera de la pell de façana. Alhora havia de permetre fer diferents mides de perforacions combinats, amb un percentatge molt alt de perforació, la qual cosa era molt important per mantenir un nivell d’il.luminació adequat a l´interior de l´edifici.

El sistema constructiu que va proposar ULMA va resultar ser prou flexible per complir amb aquests requisits, i va permetre definir uns mòduls base que permetessin optimitzar els temps d’execució de l’obra sense perdre la imatge de mosaic de la façana.

Finalista a Construmat

El producte presentat per ULMA a la fira Contrumat 2011 ja ha estat seleccionada finalista en els Premis Construmat, a l’espera de conèixer els guanyadors del concurs.

Podeu acostar-vos a veure’l fins el dissabte 21 de Maig a la Fira de Barcelona-Gran Via 2. http://www.construmat.com/

Esta semana puede verse en el marco de la Feria Contrumat 2011 de Barcelona, un fragmento de la fachada del centro cultural Ca l’Anita de Rosas en el expositor de ULMA Hormigón Polímero.
El proyecto de Ca l’Anita-estanc de la punta es el primer equipamiento cultural público con Certificación LEED en España. Su fachada representa el mosaico que formaba el pavimento de la antigua construcción cedida al ayuntamiento para hacer un equipamiento cultural.
La fachada del edificio debía dar uniformidad a todo el volumen, dar imagen de masividad sobre el porche de acceso al edificio, y permitir la apertura de diferentes tipologías de ventana detrás de la piel de fachada. Asimismo debía permitir hacer distintos tamaños de perforaciones combinados, con un porcentaje muy alto de perforación, lo cual era muy importante para mantener un nivel de iluminación adecuado en el interior del edificio.
El sistema constructivo que propuso ULMA resultó ser lo suficientemente flexible para cumplir con estos requisitos, y permitió definir unos módulos base que permitieran optimizar los tiempos de ejecución de la obra sin perder la imagen de mosaico de la fachada.

Finalista en Construmat

El producto presentado por ULMA en la feria Contrumat 2011 ya ha sido seleccionada finalista en los premios construmat, a la espera de conocer los ganadores del concurso.

Podéis acercaros a verlo hasta el Sabado 21 de Mayo en la Feria de Barcelona-Gran Via 2. http://www.construmat.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.